10 semne că acest barbat este cu adevarat singurul pentru tine

În această lume plină de oameni, nu este atât de ușor sa-ti găsesti o persoană care sa satisfaca nevoile inimii și sufletului vostru. Dar, atunci când în cele din urmă o gasesti, sentimentul de fericire experimentat este de neegalat. Uneori, căutarea poate dura ani de zile. Drumul nu este ușor. Din când în când, se întâmplă ca ceva sa inhibe relația ta. Deci, care este rețeta pentru o conexiune perfectă? De unde știi că persoana cu care te întâlnești este cea corectă?
Aici sunt 10 semne că tipul tău este cu adevărat singurul pentru tine.

1. Te laudă mereu și spune tuturor despre realizările tale. Dacă obții o promovare la locul de muncă sau chiar daca câștigi doar bilete la un concert, el nu poate rezista fara a spune tuturor acest lucru. Pentru că e important pentru el … Într-adevăr important.
2.Chiar și după ani de stat împreună, el face în continuare acele mici lucruri cavaleresti pentru tine. Te tine in brate pana la ușa atunci când te dor picioarele după ce ai purtat tocuri înalte toată ziua și tu pur și simplu nu mai poti suporta să mai faci inca un pas.
3. El nu încearcă să te schimbe. El cunoaște greșelile tale: că tu ești mai sensibila decât el, că întotdeauna ai nevoie de o pisica de companie, și că nu poți găti pentru ati salva viața. Dar toate acestea – și orice altceva – sunt în regulă pentru el.
4. Îi este dor de tine
. Nu este doar un lucru dulce cand o spune. Este o realitate,atunci când nu v-ați mai văzut unul pe altul pentru o lungă perioadă de timp.

5. Poți să plângi în fața lui, fără a te simți jenata. El știe când ai nevoie sa fi ingrijita și te va sprijini întotdeauna sau iti va da sfaturi potrivite.
6.E aproape de familia ta, iar el se asigura că ești în termeni buni cu ei. El va suna pe tatăl tău sau bunica ta, fără nici o ezitare.Ai putea chiar merge tu la petrecerea de ziua fratelui său, chiar dacă nu e acolo fara a se supara.
7. Prietenii tăi sunt si prietenii lui de asemenea. Și lui îi pasă de ei. În cazul în care unul dintre ei are o zi proastă,el iti sugereaza sa te duci sa-ti petreci timpul cu el sau sa-l inviti să stati împreună. Dacă el nu a auzit de numele cuiva într-un timp destul de lung, el te întreabă cum se simte si ce mai face.
8.El este confortabil cu faptul că uneori te mai enervezi. El înțelege că suntem cu toții oameni, și putem avea si zile mai proaste. Singurul lucru care-l deranjează la situația aceasta este că ești supărata și el dorește să nu fi fost.
9.El iti va spune, din senin, că ești frumoasă. Chiar daca esti în ziua în care nu ti s-a uscat parul sau nu ai un make-up reusit sau chiar daca nu ti-ai schimbat tricoul și pantalonii.
10.Puteti face lucruri împreună, fără sa va luptati tot timpul. De exemplu,atunci cand va faceti bagajele pentru o lunga calatorie.

Dar, doar amintiți-vă: o relație este o stradă cu două sensuri, și nu trebuie să se aștepte doar realizări minunate,incredibile de la partener.Trebuie să-l susții în același fel, cat de mult poti.

 

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto