10 Stiri

1. Tu ce ai facut in ultimii 19 ani? Exista un nene care in tot timpul asta si-a construit o casa. Din sticle goale de bere! 6 milioane de sticle, mai exact. Cam la cate meciuri trebuie sa te uiti si cate seminte trebuie sa mananci, ca sa golesti numarul asta de sticle? Uimeste-te aici.

2. Te-ai intrebat vreodata de ce pe orice fermoar pe care il ai stau scrise literele YKK? Uite un video scurt despre istoria fermoarelor si a altor accesorii care te inchid si te deschid in locuri esentiale. Priveste aici.

3. Ti-e foame? Bagi un hamburger facut din carne crescuta in laborator? In eprubeta, da. Cercetatorii spun ca in maxim un an o sa avem carne facuta din celule stem, fara sa mai trebuiasca sa sacrificam animale. “O shaworma mare doriti? Lasati-ne o bucata de piele si veniti in 5 zile, va rugam”. Citeste aici.

 

4. Daca ai invatat pana acum sa inoti, uita asta! E un tip in marea britanie care ar putea sa te invete sa mergi pe apa. E iluzionist si are si o emisiune televizata. Se pare ca totusi are probleme cand vrea sa intre in cada de acasa. Citeste aici.

5. Toti designerii de moda sunt gay, nu? La fel cum a fi gay e egal cu a fi fost marginalizat in copilarie. Si parca mai era ceva.. aa.. ca toti homosexualii sunt fani “Povestiri de noapte”. Nu stim de ce se propaga miturile despre gay da’ poate te gandesti de doua ori inainte sa crezi orice prostie. Uite 5 mituri spulberate despre gay. Citeste aici, poate descoperi ceva ce iti place :)

6. Daca esti la noi pe site, e clar ca prin liceu erai printre aia ironici si destepti din clasa. Si stim ca aveai cele mai acide replici la orice si ca puteai sa-i iei de sus, fara probleme, pe toti. Articolul urmator spune insa ca, daca asa erai, inseamna ca in mod clar nu prea aveai parte de activitate intre cearsafuri. Citeste aici de ce adolescentii inteligenti nu prea fac sex!

7. Doua gemene din Cluj n-au mai iesit din casa de 10 ani. Totul din cauza ca una dintre ele n-a luat licenta. Pai daca stia ca nu se descurca, nu putea sa o trimita pe sora-sa la examen?! Ce atata drama? Citeste aici.

8. Era unu’ odata de ii zicea Billy The Kid. Si era el mare bandit prin secolul XIX. Da’ mare rau. Un fel de Uzzi al vremurilor. Si i-a facut si lui cineva o poza. In 1881! Poza aia s-a vandut recent cu 2.3 milioane de dolari! Daca te uiti atent, undeva acolo il vezi si pe Sergiu Nicolaescu in costum de comisar! Citeste aici.

9. Pentru ca tot vorbim de obiecte vandute la preturi mari, uite o lista cu lucruri ciudate care au fost scoase la licitatie de-alungul timpului. Tu cat ai da pe un sicriu, parul lui Neil Armstrong, o geanta de femeie care a salvat o scoala de la un atac armat sau un sandwich prajit? Citeste aici.

10. Exista un serial tare despre care ar trebui sa stiti deja. Se numeste How I Met Your Mother. In serialul asta exista un personaj si mai tare. Se numeste Barney. Barney agata tot ce misca si e expert in femei. In viata reala, insa, actorul Neil Patrick Harris este homosexual. Si tocmai s-a logodit. Baieti, am pierdut inca unul bun! Citeste aici.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto