Afla cum sa treci examenul de la sala cu 26 de puncte

Zilele trecute am dat peste un site misto de chestionare drpciv, unde poti invata pentru examenul auto. numele lui este www.iaSala.Ro .

Da stiu, sunt multe site-uri de acest gen pe internet, care zic ca te ajuta sa treci cu bine examenul auto, dar la asta m-a atras simplitatea lui si tot odata felul cum arata dar si acele animatii 3D de la fiecare intrebare plus explicatia la fiecare intrebare in parte.

Multa lume se intreaba daca intrebarile pe care le gasim pe aceste site-uri sunt corecte sau daca raspunsurile sunt corecte, ei bine eu am testat azi cateva intrebari de pe site-ul iaSala.Ro si asa cum ma asteptam intrebarile sunt exact ca cele de pe site-ul DRPCIV care este site-ul oficial al politie romane.

paid-acc[1]

Oricum eu v-a recomand acest site daca trebuie sa invatati pentru examenul auto si nu numai, chiar daca ai carnet de mult timp te anunt ca legislatia rutiera sa schimbat destul de mult asa ca nu ar face rau sa arunci si tu o privire peste cursurile auto de pe acel site de chestionare auto.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto