Amănuntul pe care puţini îl ştiu despre Corneliu Vadim Tudor! Numele lui nu era VADIM

Corneliu Vadim Tudor s-a născut pe 28 noiembrie 1949, la Bucureşti. El s-a făcut remarcat încă dinainte de 1989, prin activitatea literară, iar după 1990 a fost un actor important al scenei politice, prin partidul pe care l-a întemeiat, România Mare.

Puţini ştiu însă că politicianul şi-a adăugat numele de Vadim, care înseamnă “cuceritorul” în limba varega, în ultimul an de liceu, atunci când nu era o celebritate, iar motivul este necunoscut.

Corneliu Vadim Tudor a absolvit în 1967 Liceul Sf. Sava, iar în anul 1971 cursurile Facultăţii de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti, obţinând licenţa cu o teză despre “Sociologia religiei”.

Asadar pe sotia lui o cheama Doina Vadim Tudor iar pe ficele lui Lidia Vadim Tudor si Eugenia Vadim Tudor
A murit subit

Corneliu Vadim Tudor a murit pe data de 14 septembrie 2015. A ajuns în stare gravă la spital unde a fost diagnosticat cu edem pulmonar. El mai era bolnav şi de diabet. Trupul lui a fost depus la biserica Sf. Gheorghe Nou din Capitală şi urmează să fie înmormântat joi la cimitirul Ghencea civil.

Sute de oameni au venit, miercuri, să-i prezinte un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor, care a încetat din viaţă, luni seara, în urma unui infarct. Apropiaţi sau oameni simpli au stat la cozi interminabile pentru a depune o floare şi a-i aprinde o lumânare Tribunului.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto