Atelier Autorizat de R.A.R pentru montajul foliei auto

folie autoÎn cazul foliilor auto este foarte importantă alegerea produselor de calitate, deoarece foliile auto ieftine, de calitate slabă nu sunt impecabile optic, se deterioreză în timp scurt, nu permit o vizibilitate impecabilă, aspecte care provoacă dificultăţi în timpul condusului şi implicit pot provoca accidente. Raportat la calitate-pret oferim cele mai mici preturi la folie auto omologata marca LLumar.

folie auto autorizata este aplicată pe geamurile masinii cu diferite scopuri: protecţia solară, siguranţă, intimitate, filtrare UV sau pentru design.

Prin aplicarea foliilor de protectie solara si vizuala, obiectele din interior (telefoane mobile, genti, instalatie audio, încarcatura autoutilitarelor) nu mai devin tentante pentru raufacatori. In egala masura este asigurata protectia vizuala a persoanelor din interiorul autovehiculelor. Foliile omologate LLumar ofera o buna protectie fata de lumina orbitoare a soarelui, precum si fata de farurile celor care ruleaza în urma noastra.

Foliile auto autorizate asigura o buna protectie solara , vizuala, precum si la spargerea intentionata sau intamplatoare a geamurilor masinii. De remarcat ca, desi din exterior nu se vede în masina, vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. Aceasta calitate este intalnita in special la foliile auto solare LLumar.

Foliile auto omologate, in urma aplicarii, nu vor face bule, nu se vor exfolia si nu-si vor schimba culoarea. Montarea de folii pentru masini se face direct pe geam fara a demonta fetele de usi. O folie omologata pe luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Timpul aproximativ de montaj folii autorizate pe geamuri este de 2 ore.

Recomandarea noastra este FxAuto.ro

FxAuto detine in acest moment 2 ateliere in Bucuresti unul in sectorul 2 pe Sos Fundeni nr 92 iar unul in zona de centru a capitalei, pe Calea Calarasi nr 73 Sectorul 3 in zona Hala Traian-Piata Unirii.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto