Bug în FIFA 2013: dacă încerci să-l transferi pe Chiricheş, calculatorul se blochează, deoarece nu poate procesa numere atât de mari

EA Sports se scuză spunând că au încercat să reproducă cât mai fidel realitatea în jocul lor

Eroare incredibilă în faimosul joc FIFA 2013! Mai mulţi gameri din România s-au plâns că atunci când au încercat în joc să-l transfere la o altă echipă pe Chiricheş li s-a blocat sau chiar li s-ars calculatorul.

Cei de la EA Sports au răspuns imediat la plângerea gamerilor români: “Explicaţia este simplă, pur şi simplu în clipa de faţă nu există calculatoare care să poată procesa numere atât de mari ca suma cerută pe Chiricheş. Acest lucru se întâmplă deoarece am vrut ca FIFA 2013 să imite cât mai fidel realitatea din fotbal.” Un bug similar s-a înregistrat şi în versiunea precedentă a jocului, FIFA 2012, unde calculatorul dădea eroare atunci când se încerca transferarea lui Rusescu la un mare club european.

Departamentul de asistenţă tehnică de la EA Sports are însă o soluţie simplă: “În loc să-l transferaţi pe Chiricheş pentru o sumă de bani, puteţi să-l daţi la chimb pe Gareth Bale, Cristiano Ronaldo şi Ibrahimovic”.

Comments
  1. Aleex Aleex

    5 years ago

    tessssteee

folie auto folie auto folie auto folie auto