Cât costă aurul în Turcia în 2015?

Am mai scris în urmă cu trei ani despre preţul aurului în Turcia, dar fiindcă nici la ei nu rămân preţurile neschimbate pentru totdeauna, m-am hotărât că este cazul să actualizez informaţiile şi am venit cu un articol nou în care vom afla cât costă aurul în Turcia în 2015.

Se ştie că aurul, la fel ca şi argintul, este considerată una dintre cele mai bune investiţii sau metode de economisire a banilor: preţurile nu merg decât în sus sau, în cel mai rău caz, stagnează. Bijuteriile deosebite devin însă mai valoroase o dată cu trecerea timpului, aşa că dacă puteţi să investiţi în aur, cu siguranţă faceţi un lucru bun! Plus că românii merg destul de des în vacanţe în Turcia, aşa că dacă tot sunteţi acolo, de ce să nu profitaţi de acest lucru?

cat costa aurul in turcia

Iată mai jos cam cât costă aurul în Turcia în anul 2015:

  • Gramul de aur de 14K in Turcia costă în 2015: 52 Lire Turcesti sau 19 Euro sau 84 RON
  • Gramul de aur de 18K in Turcia costă în 2015: 67 Lire Turcesti sau 24 Euro sau 108 RON
  • Gramul de aur de 24K in Turcia costă în 2015: 90 Lire Turcesti sau 32 Euro sau 145 RON

Nu uitaţi – turcii sunt recunoscuţi pentru dispoziţia la negociat, aşa că indiferent de cantitatea de aur pe care doriţi să o cumpăraţi, încercaţi să negociaţi un preţ cât mai avantajos pentru voi, chiar dacă vă aflaţi într-o bijuterie care pare foarte stilată şi în care nu s-ar zice că este loc de negociere. Mereu este!

De asemenea, nu vă grăbiţi să profitaţi de chilipiruri: dacă preţul este incredibil de mic, probabil că sunteţi pe punctul de a fi păcăliţi. Nu încercaţi să cumpăraţi aur de la vânzători ambulanţi sau locuri care nu par a fi oficiale – bijuterii cu sediu propriu. Nu de alta, dar nu vă doriţi ca dintr-o afacere bună să ajungeţi în pierdere.

Voi ce ziceţi? Mai merită investit în aur de la Turci? Cum vi se par preţurile la ei?

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto