Celentano, Bobiţă, Giani şi Dorel vând glumele din Fierbinți mai ieftin decât anul trecut.

Patru dintre personajele-cheie ale popularului serial de televiziune “Las Fierbinţi” – Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Costi Diţă şi Mihai Rait Dragomir – vin din sărăcia satului virtual în centrul Capitalei, chiar înainte de Crăciun.

Primul spectacol de o aşa amploare l-au susţinut anul trecut, tot în Bucureşti. Faţă de de atunci, spectacolul ce le promite prima de Crăciun s-a adaptat un pic la condiţiile economice actuale.

Foştii actori anonimi de standup comedy aflaţi în culmea popularităţii graţie serialului de televiziune de la PRO TV, “Las Fierbinţi”, cereau anul trecut circa 15.000 de euro pentru prestaţia lor, în condiţiile în care spectacolul nu presupunea cheltuieli suplimentare cu decorul sau cu invitaţii speciali.

Cu 30% mai ieftini decât în 2014

Acum, cei patru, care au început cu spectacole de standup în cluburi modeste, unde s-au mulţumit cu banii strânşi din biletele de intrare, par să accepte şi cu 30% mai puţin.

Potrivit surselor din industria spectacolelor, anul acesta, “fierbinţenii” au revenit cu picioarele pe pământ şi se mulţumesc şi cu 10.000 de euro.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto