Comportamentul lui Meme Stoica, explicat de Animal Planet: „Vrea să atragă atenţia celorlalţi masculi să se împerecheze şi cu el!”

Zoologii au încercat să explice care sunt motivele pentru care Meme Stoica instigă bărbaţii la violenţă şi loveşte femeile

Animal Planet a difuzat un documentar despre Meme Stoica în care comportamentul său e explicat cu exemple din lumea animală. „În mod evident, Meme are nevoie de atenţie, la fel ca femelele de cimpanzeu”, spune James Shield, doctor în maimuţistică şi babuinologie. „Vrea să fie în centrul atenţiei doar pentru a atrage atenţia masculilor asupra faptului că e dispusă să se împerescheze.”

În ce priveşte provocările sale la violenţă, doctorul Shield spune că Meme are un comportament specific masculilor omega, cei care sunt ultimii în ierarhia unui grup. „Atunci când un macac mai pricăjit tânjeşte să fie acceptat într-un grup, mai întâi îl linge în anus pe macacul şef pănă când acesta se plictiseşte. După ce îi câştigă bunăvoinţa şefului, macacul aspirant îşi face nevoile şi zvârle o parte din fecale într-un grup rival, iar restul le mănâncă. Când încep ostilităţile, el se ascunde în copac, de frică. După ce lupta se termină, coboară din copac şi se bate cu pumnii în piept, după care şi îşi revendică premiul: şeful haitei îi permite din nou să îl lingă în anus!”

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto