Cu acest exercitiu simplu vei arde mai multe calorii decat ai arde in 30 de minute de alergare!

Dacă doresti sa ai un tonus de invidiat, imbunateste-l prin fitness cardiovascular, și arde calorii.Nu este nevoie să petreci ore in sir in sala de sport sau sa cheltui o avere pe echipamente de fitness acasă. Singurul lucru de care care vei avea nevoie este o coarda!
Sa sari o coarda poate parea ceva banal,dar intr-adevar poate face minuni si pentru adulti nu numai pentru copii . Este dovedit ca are multe beneficii și este un excelent complement al altor exerciții. Astăzi aleex.net vă va spune despre beneficiile uimitoare ale acestui exercitiu și vă învață cum să-l faceti în mod corect, astfel încât să vedeți rezultate cât mai repede posibil.

Un mod excelent de a arde calorii
Există studii care sugerează că 10 de minute de sărit coarda sunt la fel de eficiente ca si 30 de minute de jogging în ceea ce privește îmbunătățirea cardiovasculara și arderea caloriilor.Saritul corzii arde aproximativ 330 de calorii, in timp ce jogging-ul arde 270 de calorii.

Ea nu are nevoie de o mulțime de spațiu sau timp
10227110-Depositphotos_73127357_original-1484400437-650-3390ecbb81-1484941332[1]
Saritul corzii nu necesita mult spațiu – puteti exersa oriunde și oricând. Vreme rea nu mai este o scuză!

Lucreaza mai multe grupe de mușchi dintr-o dată
Saritul corzii va tonuseaza brațele, picioarele, spatele, abdomenul și umerii.

Chiar și un copil poate face acest lucru
Aceasta tehnica o data dobandita,este foarte simpla de a o pune în aplicare și nu contează ce vârstă, forma, sau nivel actual de fitness ai.

Acesta îmbunătățește abilitățile
Saritul corzii nu lucreaza numai mușchii în mod egal, dar si îmbunătățește de asemenea, coordonarea ta, echilibru dinamic, și reflexele.

O poți face singur sau cu prietenii
10227210-jumping-rope-79615_960_720-1484312668-650-9dae58072c-1484941332[1]
Acest exercițiu nu este doar eficient, este de asemenea, distractiv și plăcut.
Ce trebuie să știți înainte de a începe.
* Alege corect coarda pentru sarit. Dacă aveți posibilitatea, cumpărati-o dintr-un magazin de articole sportive, unde puteți obține sfaturi cu privire la alegerea lungimii corecte, mânere, materiale, etc.
* Purtați intotdeauna încălțăminte cu talpa joasa. De asemenea, puteți sări si cu picioarele goale chiar mai bine, dar nu vă sfătuim să încercați până când nu va experimentați în aceasta tehnica.
* Țineți capul drept și priviti înainte. Nu vă uitați in jos.
* Trunchiul trebuie să fie drept și genunchii ușor îndoiti.
* Păstrați-va coatele aproape de corp.
* Mânerele corzii prindeți-le cu degetele nu cu palmele.
** Important: utilizați încheieturile mâinilor ca să se rotească coarda, nu și brațele.
* Utilizați partea din față a picioarelor (metatars) pentru vă propulsa și a ateriza pe sol. Călcâiele nu ar trebui să atingă solul atunci când săriți peste coardă .Nu trebuie să sariți foarte sus- este suficienta o saritură de 3-4 cm înălțime.
Odată ce ați stăpânit saltul de bază, puteți încerca și alte tehnici de sarit coarda: dublă rotație , salt intr-un picior, încrucișat, etc.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto