De ce coincidențele nu sunt de fapt accidentale?

Toată lumea s-a confruntat probabil cu o situație în care pur și simplu nu a putut explica o coincidență. De exemplu, vă decideți brusc sa apelati vechiul prieten, și in acel moment acest prieten te suna. Sau te ciocnesti accidental de un alt prieten de-al tău, și după o conversație cu el, incredibil simti cum ți se schimba viața. Sau iti pui singur o întrebare și apoi găsesti un răspuns în forma unei inscripții intr-un colt de stradă.
Și, uneori, atunci când au loc aceste coincidente perfect create este imposibil de crezut în ele. Un exemplu clar al acestui fenomen este povestea actorului Anthony Hopkins. Era pe cale să joace într-un film numit Fata din Petrovka, bazat pe cartea lui George Feifer. Pentru a ajunge să cunoască mai bine caracterul lui, el avea nevoie de versiunea originală a cărții, pe care nu a putut-o găsi în nicio librărie,bibliotecă sau la prieteni. Actorul si-a pierdut aproape de tot speranța de a găsi cartea, dar intr-o zi a zărit dintr-o dată o copie a romanului lăsat uitat pe o bancă în metrou. După aceea, când zbura spre platoul de filmari, Anthony s-a întâlnit accidental cu autorul romanului, George Feifer, în aeroport. Autorul s-a plâns actorului că i-a împrumutat prietenului său cel mai valoros exemplar al cărții cu toate notele sale,dar si ca acest prieten i-a pierdut cartea undeva într-o stație de metrou.
Cum ar putea fi acest eveniment explicat? Noi cei de la aleex.net-am găsit răspunsul.
10203710-537474_10151410179237819_291814557_n-1484658112-650-ddcfe44e56-1484834455[1]

Este ca si cum toate evenimentele din lume, tot poporul, și toate informațiile sunt conectate prin fire invizibile care uneori în mod accidental stralucesc. Și dupa spusele celebrului psihiatru Carl Gustav Jung, este foarte adevărat. Acest fenomen se numește sincronicitate, și este, probabil, cel mai misterios lucru din Universul nostru.
Jung a ajuns la concluzia că există o legătură strânsă între o persoană și mediul său. Mai precis, între spațiu, timp, conștient și inconștient. În anumite momente ale timpului sub impactul sensurilor obiective specifice, care sunt relevante pentru persoana, apare cea mai puternica atractie. Această atracție cauzează toate coincidențele neașteptate pe care noi le numim accidente fatale, destin, noroc incredibil, sau chiar un miracol.
Această conexiune este între voi și cei din jurul vostru, cu atât mai probabil este că veți dori sa faceti chiar și cele mai mici lucruri importante. Aceste lucruri pot fi reclame, cântece, întâlniri, imagini, conversații sau mirosuri.
Desigur, nu putem fi 100% siguri de acest fenomen. Cu toate acestea, uneori acest lucru mistic ne ajută să acționăm, să luam decizii, sau chiar sa ne schimbam radical viața. Trebuie doar să fim mai atenți și deschisi la “crearea” posibilitatii sincronizarii. Nu e de mirare ca Don Juan a spus: “O coincidență bună este doar una dintre formele de acțiune.”
Chiar și acest articol poate fi rezultatul sincronicității. Probabil erai in cautarea unei explicații pentru toate coincidențele ciudate sau așteptai un semn. Ei bine, aici este.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto