Full Tilt Poker inca odata in Iulie 2011

Intregile operatiuni Full Tilt Poker au fost suspendate de catre AGCC (Alderney Gambling Control Commission).

Intr-o declaratie de presa lansata de catre comisie, Full Tilt au fost instruiti sa suspende atat accesul utilizatorilor la mesele de joc cat si retragerile in asteptare.

Jucatorii europeni care au incercat sa se logeze astazi incepand cu ora pranzului au fost sfatuiti sa nu o faca.

“Decizia de a suspenda aceste licente au rezultat in urma unei investigatii special facute de catre US Attorney General’s Office din Districtul de Sud al New York-ului incepand cu 15 Aprilie 2011, iar in timpul acestora s-a descoperit ca licentele lor impreuna cu asociatii de afaceri desfasoara operatiuni contrar legistlatiei lansate de catre Alderney Gambling Control Commission (AGCC).”

La mai putin de 24 de ore dupa ce detinatorul a 8 bratari WSOP – Phil Ivey a criticat public Full Tilt Poker si intentat un proces sustinand daune de 150 milioane de dolari, compania care ofera software si marketing pentru FTP, a emis urmatoarea declaratie:

Contrar declaratiilor lui elogioase, procesul inventat de Phil Ivey este menit sa ajute un singur jucator – doar pe el – prin detrimentul altora. De fapt, Domnul Ivey a fost invitat – si a refuzat – sa participe la actiuni care ar fi ajutat compania in aceste eforturi, printre care si plata datoriei a unei sume impresionanta de bani pe care Ivey o datoreaza site-ului. Tiltware are indoieli privind faptul ca Ivey va ajunge vreodata la Curte. Insa daca o va face, compania asteapta cu nerabdare sa prezinte fapte care sa demonstreze ca Domnul Ivey isi pune propriile interese financiare inaintea jucatorilor pe care el marturiseste ca o face pentru a-I ajuta.

Ivey, considerat cel mai bun jucator de poker in viata, a castigat aproape 20 de milioane de dolari la mesele de pe Full Tilt Poker – cele mai mari castiguri din jocurile online de poker.

Poker Royalty raspunde la acuzatii

In urma unui interviu recent,  jucatorul profesionist de poker – Nick Rainey a facut lumina in cazul acuzatiilor in care un membru al staff-ului Poker Royalty vindea conturi cu rakeback de 100% pe site-ul Full Tilt catre prieteni si asociati din afaceri.

Joi dupa-amiaza, Poker Royalty, compania care reprezinta jucatori precum Daniel Negreanu, Phil Hellmuth, Tom Dwan, Doyle Brunson, si multi altii, a lansat o declaratie legata de acuzatiile sale:

“In aceasta saptamana au aparut acuzatii pe QuadJacks.com in care un fost angajat al companiei Poker Royalty, Chris Porter, a intermediat, inchiriat, vandut si/sau profitat de piata neagra a conturilor cu rakeback de pe Full Tilt Poker, in timp ce lucra pentru agentia noastra.

Poker Royalty nu a beneficiat niciodata si sub nici o forma de conturile cu rakeback in afara de cazurile in care acel jucator era un client printr-un contract de sponsorizare.

Poker Royalty nu are cunostinte despre actiunile facute de acest fost angajat. Pentru a afla mai multe informatii ar trebui sa va duceti direct la el.”

Porter era un agent ce lucra pentru Poker Royalty. El a reprezentat mai multi jucatori pana acum un an, printre acestia numarandu-se si Patrik Antonius. In acest moment este managerul echipei pro in cadrul Full Tilt Poker.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto