InspectorAuto.ro este bun dar nu prea

De ceva timp a fost lansat InspectorAuto.ro, este un site unde “cica” poti afla eventualele daune, despre o masina care o cumperi, pana aici totul este corect,  chiar poti afla anumite informatii despre o masina cum ar fi tara de provenienta, producatorul si adresa producatorului.

InspectorAuto.Ro

Mai departe te anunta sa trebuie platesti 53.65 RON  daca vrei sa vezi mai multe informatii despre daunele acelei masini.

inspectoauto-1[1]

Apoi o sa primesti o lista asemanatoare celei de mai jos.

inspectoauto-2[1]

Ideea este urmatoarea, InspectorAuto.Ro are acces la baza de date a firmelor de asigurari si asa poate sa faca rost de istoricul masinii cu ce daune a avut.

Dar ce facem in caz ca acea masina a fost reparata la un service de cartier ?

 

“​Mihai Cune, fost business manager al autovit.ro, a lansat InspectorAuto.ro – instrument de verificare online a istoricului masinilor second hand. Prin acest serviciu persoanele interesate sa achizitioneze o masina rulata pot vedea istoricul de daune al acesteia sau daca a fost raportata ca furata in Romania si alte 6 tari din U.E. prin simpla introducere a VIN, putand astfel sa-si dea seama daca sunt pe cale sa cumpere o masina fara accident, una care a avut doar avarii minore sau una care a fost dauna totala, se arata intr-un comunicat de presa.”

 

 

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto