Modificări în Abecedar! După propoziţia „Ana are mere”, copiii învaţă să spună „Antonia e frumoasă”!

Toţi copiii de clasa întâi ştiu să spună că Antonia e frumoasă şi că ea are o legătură amoroasă cu Alex Velea, deşi ei doi nu recunosc!

Ai auzit de un milion de ori propoziţia „Antonia e frumoasă”? De vină este noul Abecedar, care le inoculează copiilor ideea că Antonia este incredibil de frumoasă, chiar cea mai frumoasă femeie din România. Imediat ce copilul este apt să silabisească faimoasa propoziţie „Ana are mere”, el trebuie să înveţe să spună şi propoziţia „Antonia e frumoasă”, acoperind astfel două clişee lingvistice într-o singură lecţie.

Faptul că un copil ştie să spună „Antonia e frumoasă” este suficient ca să treci în clasa a doua, însă Abecedarul nu se opreşte la Antonia. La sfârşitul Abecedarului, copiii sunt puşi să îşi testeze şi alte cunoştinţe acumulate pe parcursul anului. Prin exerciţii simple, ei învaţă să o asocieze pe Antonia cu Alex Velea, ceea ce face ca numărul de fraze enervante să crească simţitor, cu unele precum „Antonia e cuplată cu Alex Velea”. Totuşi, adulţii care nu ştiu să spună altceva decât „Antonia este frumoasă” merită felicitările noastre, pentru că tocmai au trecut în clasa a doua.

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto