Primele Imaginii Video din clubul colectiv si focul de artificii

Ultimele imagini de la concertul pe care formaţia rock “Goodbye to Gravity” l-a susţinut în Club Colectiv în timpul izbucnirii incendiului devastator fac acum înconjurul Facebook-ului.

Utilizatorul care a publicat acest filmuleţ pe Facebook şi YouTube susţine că imaginile au fost surprinse cu puţin timp înainte de tragedie.

Formaţia cânta melodia “The day we die”. În filmuleţ se observă artificiile, însă momentul în care unul dintre stâlpi şi tavanul au luat foc nu apare în acest video.

Vineri seara, un incendiu puternic a izbucnit în Club Colectiv din Bucureşti, în timpul unui concert rock. 30 de oameni au murit şi alţi aproximativ 180 au fost răniţi.

Comments
 1. Ileana Morariu

  3 years ago

  doamne fereste ce muzica groaznica de urata
  :(

 2. Muzica groaznica de urata…vai si amar de vietile ce le traiesc unii pe pamantul acesta. De cateva decenii in tara aceea este " democratie" dar culmea, tot de atatea decenii nu domneste decat PROSTIE.

 3. Stefan Dorobantu

  3 years ago

  daca era atat de urata nu o asculta nimeni. nici mie nu-mi place guta dar pot accepta ca unora le place altfel nu era chemat la nunti si ascultat in cluburile de manele. asta e diferenta intre noi…eu accept si inteleg preferintele altora in schimb voi nu aveti capacitatea asta.

 4. Marculescu Ioana

  3 years ago

  poate veti invata ca fiecare asculta ce vrea si ca nu muzica este factorul ce conteaza in acest subiect, ci catastrofa care a avut loc. Retard level :ROMANIA!

folie auto folie auto folie auto folie auto