Wladimir Klitschko pierde cele 4 centuri in fata lui Tyson Fury

Klitschko şi-a pierdut toate cele 4 centuri! Victorie la puncte a lui Fury

Decizie neaşteptată pentru toată lumea. Britanicul Tyson Fury e noul campion mondial al greilor, după ce l-a învins la puncte pe Klitschko. Ucraineanul a pierdut primul meci după 11 ani şi jumătate.

Final de meci, iar decizia e în mâna arbitrilor. Urme de sânge pe faţa lui Klitschko, însă acestea par să provină de la acea lovitură primită cu mănuşa deschisă în primele runde.

Runda 12: Meciul se aprinde în ultima rundă. Klitscho conduce la puncte şi trimite 4 croşee tari. Cea mai bună rundă a ucraineanului, în care e aproape să-l trimită la podea pe britanic. Fury intră din nou în clinch şi evită o numărătoare a arbitrului.

Runda 11: Croşeu scurt al lui Fury în bărbia lui Klitschko, urmat de alte lovituri. Britanicul a fost însă penalizat cu un punct după o lovitură de cot.

Runda 10: Atacuri sterile din partea ambilor pugilişti. Rundă trecută în contul lui Klitschko.

Runda 9: Lovitură puternică primită de Klitschko. Fury a lovit însă când ucraineanul era cu spatele. Contră reuşită de Klitschko cu un croşeu de dreapta. Rundă mai disputată decţt celelalte.

Runda 8: Directă de stânga trimisă de Klitschko, însă fără forţă. Fury ptofită de alonjă, însă nici el nu reuşeşte să pună forţă în lovituri.

Runda 7: Fury loveşte mai mult, ca şi în celelalte runde, însă fără să atingă ţinta. Cei doi pugilişti intră din nou în clinch. Urme de sânge pe obrazul drept al lui Klitscho, urmare a unei lovituri cu mănuşa deschisă, primită în runda a patra.

Runda 6: O directă de stânga îl nimereşte pe Klitschko în bărbie. Prima rundă pe care şi-o trece în cont britanicul.

Runda 5: Primele lovituri mai clare reuşite de Fury, care îl atinge pe Klitschko cu câteva croşee de dreapta. Ucraineanul ripostează şi trimite un croşeu de dreapta care şterge bărbia britaniocul chiar pe gongul final al rundei.

Runda 4: Mobilitate surprinzătoare din partea lui Fury, care, la cei doi metri şi şase centimetri, eschivează foarte bine şi scapă de contrele lui Klitschko.

Runda 3: Fury continuă să preseze, dar deplasarea lui Klitschko e impecabilă. Nicio lovitură clară din partea niciunuia şi acelaşi deznodământ a avut ca şi în runda precedentă.

Runda 2: Deşi boxează în Germania, tărâmul adoptiv al lui Klitschko, Fury are parte de o galerie puternică. Britanicul e mai ofensiv, însă are atacuri sterile

Runda 1: Tyson Fury a început meciul cu garda jos, în stilul lui Mayweather. În afară de câteva clinch-uri, uriaşul din Wilmslow nu a reuşit însă să îl atingă aproape deloc pe Klitschko. Rundă de tatonare

Cel mai aşteptat meci al categoriei grea din ultimii ani e pe cale să înceapă. Michael Buffer, cel mai cunoscut ring-announcer din lume, a ridicat deja tribunele în picioare după ce a făcut celebra introducere “Let’s get ready to rumble”

Comments
folie auto folie auto folie auto folie auto